ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 1/06 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ 8:00-14:30 & ΤΡΙΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:00-17:00

Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Σιδηρόστοκος για φούρνους 140g / τζάκια / σόμπες χωρίς αμίαντο έως 1000°C

Κωδικός
621050091
Παχύρευστος στόκος, χωρίς αμίαντο, για το κλείσιμο και σφράγισμα ενώσεων, οπών και σχισμών σε καζανάκια και σωλήνες εξατμίσεων. Αντέχει μέχρι και 1000°C. Όταν στεγνώσει γίνεται σαν πέτρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φούρνους κουζίνας, σόμπες, τζάκια κ.λ.π.

Οδηγίες χρήσης:
Καθαρίστε καλά τις επιφάνειες και υγράνετε ελαφρά. Βάλτε κόλλα στην επιφάνεια που θα επισκευάσετε και ισιώστε τη με μία σπάτουλα. Αν η τρύπα είναι μεγάλη χρησιμοποιήστε ένα συρμάτινο πλέγμα για να κλείσει το κενό ή χρησιμοποιήστε την ειδική ταινία εξατμίσεων. Για ενώσεις σωληνώσεων βάλτε κόλλα και στα δύο μέρη και συρναρμολογήστε. Βάλτε μπροστά τη μηχανή στο ρελαντί για 10 λεπτά ή αφήστε το να στεγνώσει μία νύκτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Ερεθιστικό για τα μάτια και το δέρμα. Αποφύγετε την επαφή με τα χέρια ή τα μάτια. Αν γίνει αυτό ξεπλύντε καλά με νερό ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ.
7,90 €
Σε απόθεμα
ΚατασκευαστέςΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ / UNIVERSAL
OriginalΌχι
Σχετικά Προϊόντα