Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Υγρό Απορρυπαντικό MIELE για Μαύρα Ρούχα (Ultra Dark)

Κωδικός
620197311
Το UltraDark 1.5Lt της Miele είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό απορρυπαντικό για μαύρα και σκούρα υφάσματα που καλύπτει έως και 60 πλύσεις. Η ειδική του σύνθεση αποτρέπει το ξεθώριασμα.
25,00 €
Διαθέσιμο
Η αλήθεια είναι πως στα μαύρα ρούχα όλοι μας έχουμε μία… ιδιαίτερη αδυναμία. Όμως, για να διατηρήσουν το έντονο χρώμα και τη ζωντάνια τους απαιτείται ειδική φροντίδα σε κάθε πλύση. Γι’ αυτό είναι εδώ το απορρυπαντικό UltraDark 1,5lt της Miele – ο Νο1 ειδικός για μαύρα και σκούρα υφάσματα!

Χάρη στην ειδική του σύνθεση συνδυάζει ισχυρή απόδοση καθαρισμού και υψηλή προστασία των ινών, ώστε όλα τα υφάσματα να καθαρίζονται προσεκτικά χωρίς να ξεθωριάζει το χρώμα τους. Περιέχει 7 ένζυμα τα οποία διασφαλίζουν εκπληκτικά αποτελέσματα καθαρισμού και αφαίρεσης λεκέδων ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα φροντίζει ώστε τα ρούχα σου να διατηρήσουν τη λάμψη και τη ζωντάνια των χρωμάτων τους για περισσότερο. Επιπλέον, ο αναστολέας μεταφοράς χρώματος αποτρέπει το ξέβαμμα των ρούχων κατά τη διάρκεια της πλύσης. Έτσι, μπορείς να πλύνεις τα χρωματιστά ρούχα σου μαζί χωρίς να ανησυχείς μήπως το σκούρο κόκκινο μπλουζάκι σου γίνει ξαφνικά… μωβ!
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστές MIELE, ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ / UNIVERSAL