Τοπική αποθήκευση φαίνεται να είναι απενεργοποιημένη στο πρόγραμμα περιήγησης.
Για την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε πως θα ενεργοποιήσετε την τοπική αποθήκευση στο πρόγραμμα περιήγησης σας.

Multi Πολυκόπτης SKY 400W 2L 2 ταχύτητες

Κωδικός
055311042
  • Ισχύς: 400 W
  • Χωρητικότητα: 2 lt
  • Υλικό Δοχείου: Γυαλί
  • Αριθμός Λεπίδων :1 σετ
  • Χρώμα: Λευκό
24,00 €
Διαθέσιμο
Πολυκόπτης multi CP-4403, της εταιρείας Sky, με ισχύ 400 Watt. Είναι κατάλληλος για να τεμαχίζει, κόβει σε φέτες, ψιλοκόβει, τρίβει ή ακόμα και πολτοποιεί τα υλικά σας, σε αντίθεση με ένα μπλέντερ που κυρίως τα υγροποιεί. Είναι ιδανικός για να επεξεργαστείτε λαχανικά, ενώ είναι το ίδιο χρήσιμος για τρίψιμο τυριών, την κοπή αλλαντικών σε φέτες ακόμη και στο τρίψιμο ψωμιού και σοκολάτας.
Η χωρητικότητα του είναι 2 λίτρα με βαθμονομημένη κλίμακα και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τριών και παραπάνω ατόμων. Επίσης, αποτελείται από 1 σετ λεπίδων το οποίο είναι ικανό να βοηθήσει για τις βασικές κοπές σας. Διαθέτει μία ταχύτητα για σταθερή και αποτελεσματική επεξεργασία των υλικών σας.
Το δοχείο του είναι κατασκευασμένο από γυαλί, και σας δίνει πλήρη ορατότητα καθ'όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας. Θα προσδώσει κομψότητα στην κουζίνα σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς το γυαλί είναι περισσότερο επιρρεπές σε φθορές, σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά.
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστές SKY